Parasolhoes
8,7/10 Klanttevredenheid 254
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Top kwaliteit

Parasolhoes van AeroCover: waarom kiest u voor AeroCover?

Parasolhoes van AeroCover: waarom kiest u voor AeroCover?

Parasol op een veilige manier opslaan? Dan is het raadzaam om daar een parasolhoes voor te gebruiken. Zo kunt u uw parasol met een ademend membraam beschermen. De  parasolhoezen van AeroCover zijn daar een goed voorbeeld van. Hier ontdekt u waarom een parasolhoes van AeroCover zo prettig werkt.

 

Waarom heeft u een parasolhoes nodig?

Wanneer u een vrij dure parasol koopt is het belangrijk om deze goed te beschermen. Zo blijft het materiaal langer goed en is de kans op verrotting of beschadiging klein. Wanneer u  een parasolhoes gebruikt kunt u de levensduur van uw parasol verlengen.

 

Parasolhoezen van AeroCover

Er zitten verschillende voordelen aan de parasolhoezen van AeroCover. De belangrijkste voordelen op een rij:

 

  • Parasol kan ademen

Als u uw parasol in een hoes stopt is het lastig om deze goed te laten ademen. Door middel van een parasolhoes van AeroCover bent u voorzien in een ademend membraam, dit membraan laat vocht door van de binnenkant naar de buitenkant. Vanaf de buitenkant is de parasolhoes volledig gesloten en zal er geen vocht of vuil in de parasolhoes komen.

 

  • Manier van bevestigen

AeroCover parasolhoezen zijn voorzien van een handig rijgkoord met aan twee kanten een stopper. Op deze manier kunt u de parasolhoes op een handige manier sluiten. Dit is van belang wanneer u water en vuil weg wilt houden.

 

  • AeroCover is sterk en licht

Door het speciale  materiaal waar AeroCover parasolhoezen van zijn gemaakt is de hoes sterk en tegelijk ook licht in gewicht. Op deze manier kunt u de parasolhoes gemakkelijk hanteren en neemt deze weinig ruimte in beslag. Heeft u de parasolhoes even niet nodig? Dan kunt u hem gemakkelijk weer opvouwen. Bij de parasolhoezen van AeroCover wordt een handige opbergtas meegeleverd.

 

  • Alternatief voor PVC

AeroCover parasolhoezen zijn niet gemaakt van PVC. Hier is bewust voor gekozen, PVC beschikt namelijk niet over de ademende eigenschappen waarover de parasolhoezen van AeroCover wel beschikken. Bij PVC wordt er soms gebruikgemaakt van ventilatiegaten, echter is dit nadelig in verband met vocht of vuil dat daardoor in de parasolhoes kan komen. Omdat dit de reden is waarom u een parasol in een hoes stopt is het onprettig als de parasol toch vochtig of vuil wordt. Daarnaast is de kans groot dat PVC kapot gaat, vooral bij hoge of lage temperaturen is de kans daarop groot. AeroCover parasolhoezen blijven ook bij lage temperaturen goed.

 

  • AeroCover en het milieu

Parasolhoezen van PVC zijn niet goed voor het milieu. De parasolhoezen van AeroCover zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en daardoor wel milieuvriendelijk. Zo kan het materiaal van de AeroCover bijvoorbeeld gerecycled worden!

 

  • Gemakkelijk te gebruiken

Bij de meeste parasolhoezen is het vrij veel werk om deze ook daadwerkelijk te gebruiken. Zeker wanneer u een vrij hoge parasol heeft is er een trapje benodigd om de parasol in de hoes te doen. Met de parasolhoezen van AeroCover is dit verleden tijd! Doordat de parasolhoezen van AeroCover standaard over een stok beschikken is het mogelijk om een hoes over een iets hogere parasol te trekken! U heeft daar geen trappetje voor nodig.

 

Speciale eigenschappen van AeroCover parasolhoezen

De ontwikkeling van AeroCover parasolhoezen heeft een aantal waardevolle eigenschappen opgeleverd. Zo garandeert AeroCover dat de stof van de beschermhoezen 100% waterdicht is. Omdat AeroCover ook beschermhoezen voor tuinmeubilair en tuinkussens heeft ontwikkeld, was AeroCover genoodzaakt om deze stof te ontwikkelen. Dezelfde stof wordt voor de parasolhoezen van AeroCover gebruikt! Wanneer u een parasol niet laat drogen voor u deze opbergt kan er condens ontstaat. Dit hoeft u niet te verwarren met een lekkage! Condens zal door de ademende eigenschappen van AeroCover namelijk langzaam verdwijnen. Zorg ervoor dat de parasol zo droog mogelijk wordt opgeborgen, anders zal het vrij lang duren voor condens verdwijnt en is de kans op schimmel of verrotting groter. Ook niet onbelangrijk: Aerocover produceert speciale zweefparasolhoezen.

 

AeroCover parasolhoes kopen

Voor een beschermhoes van AeroCover bent u waarschijnlijk iets meer kwijt dan bij andere merken. Dit heeft te maken met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze parasolhoezen. Er is uitvoerig nagedacht over de manier waarop een parasolhoes gebruikt wordt. Zoals u begrijpt is de aandacht voor kwaliteit en ontwikkeling doorgevoerd in de verkoopprijs.

 U kunt de AeroCover hoezen online bestellen of in een gespecialiseerde winkel. AeroCover heeft haar dealers zorgvuldig geselecteerd, zo weet u zeker dat het goed zit.

[wpdreams_ajaxsearchlite]